We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Sunny 2- bedroom apartment with 2 balconies for sale in Petržalka SOLD

Internal ID: 24062021
Street: Jasovská
City/Town: Bratislava-Petržalka
District: Bratislava V
County: Bratislavský kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Two bedroom apartment
Other:
188 000 €
fee included

Property description

Kompletne zrekonštruovaný slnečný 3 -izbový byt na predaj v Petržalke je situovaný na 11. poschodí (12) v zateplenom panelovom bytovom dome s výťahom. Pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch samostatných spální, obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou , kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. Byt je klimatizovaný a prislúchajú k nemu dve presklené lodžie orientované na západ a pivnica v suteréne. V byte prebehla kompletná rekonštrukcia, pri ktorej zbúraním priečky vznikla priestranná kuchyňa spojená s obývačkou, boli znížené stropy, menené elektrické rozvody, podlahy a byt bol nanovo vystierkovaný.
Bytový dom je zateplený, s novou strechou a stupačkami. Nachádza sa vo výbornej lokalite, v blízkosti je Veľký Draždiak, hrádza a Chorvátske rameno. Kompletná občianska vybavenosť je v pešej dostupnosti. Parkovanie je bezproblémové v okolí bytového domu. 

Cena zahŕňa províziu RK.

 

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
reconstructed
Usable area:
75 m2
Built-up area:
75 m2
Floor:
11
Loggia:
yes - 2
Number of floors:
12
:
3
Bathroom:
bath
Number of bathrooms:
1
Elevator:
yes
Parking:
public
Furnishing:
furnished
:
yes
Array:
yes

Mortgage Calculator

Show on map