Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Moderný kompletne zrekonštruovaný 1.5i s lodžiou byt na predaj v Ružinove PREDANÝ

Interné ID: 22052021
Ulica: Šalviová
Mestská časť: Trávniky
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
170 900 €
vrátane provízie

Popis nehnuteľnosti

Kompletne zrekonštruovaný moderný 1,5 -izbový byt na predaj v Ružinove je situovaný na 4. poschodí (6) v zateplenom bytovom dome s novým výťahom. Pozostáva zo vstupnej predsiene so vstavanými skriňami, obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, samostatnej pol izby s posteľou, priestrannej kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v máji 2021: nová maľovka, kvalitné laminátové podlahy, nové elektrické rozvody, nové bezpečnostné a interiérové dvere, vodoinštalácia, moderné veľkoplošné obklady v kúpeľni, vstavaná skriňa  na chodbe na mieru,
Kuchynská linka je na mieru so zabudovanými spotrebičmi: umývačka riadu, sklokeramická varná doska, chladnička s mrazničkou, teplovzdušná rúra, digestor, mikrovlnná rúra.
Obývačková zostava bola taktiež vyrobená na mieru. K bytu prislúcha väčšia lodžia.

Okolie bytového domu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, v tesnej blízkosti sa nachádza: zastávka MHD, OC RETRO, základná a stredná škola na Nevädzovej ul., potraviny a na športovanie je k dispozícii bežecká dráha len pár metrov od bytu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
43 m2
Úžitková plocha:
43 m2
Poschodie:
4
Loggia:
áno
Počet podlaží:
6
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
zariadený
Zateplený objekt:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti