Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Priestranný 4i byt s balkónom a parkovaním na prenájom v Starom meste

Interné ID: 09112021-022024
Ulica: Blumentálska
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
900 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Staromestský priestranný 4-izbový byt s balkónom na prenájom v Starom meste sa nachádza na 4. poschodí (5) v bytovom dome s výťahom. Pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, 3 veľkých izieb (25 m2), jednej menšej izby, samostatnej kuchyne, kúpeľne s vaňou a práčkou a samostatnej toalety. Byt je klasicky starometský, čo znamená, že disponuje vysokými stropmi, drevenými parketami a izby sú krásne presvetlené. Bol revitalizovaný, nanovo vymaľovaný, a prebehla v ňom kompletná rekonštrukcia kúpeľne, toalety a kuchyne. 

K bytovému domu prislúcha dvor. Parkovanie je možné na vyhradenom mieste za poplatok. Energie (200 Eur) nie sú zahrnuté v nájme. Domáce zvieratká po dohode povolené.

LOKALITA: Bytový dom je situovaný v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti sa nachádzajú zástavky MHD, služby, obchody, reštaurácie, kaviarne, školy, parky.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
105 m2
Úžitková plocha:
105 m2
Poschodie:
4
Počet podlaží:
5
Počet izieb:
3
Plocha balkóna:
4 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
čiastočne
Materiál:
tehla
Pivnica:
nie

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti