Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nadštandardný 5i mezonet v novostavbe s terasou a garážou na prenájom v Petržalke

Interné ID: 15112021-102023
Ulica: Lužná
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 5 a viac izbový byt
Iné:
1 650 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Nadštandardný veľkometrážny 5- izbový mezonet na prenájom v Petržalke je situovaný na 7. a 8. (8) podlaží v novostavbe s výťahom. Na prvom poschodí sa nachádza vstupná hala, priestranná obývacia izba prepojená s kompletne vybavenou kuchyňou a jedálenskou časťou, jedna samostatná izba (pracovňa na home office prípadne hosťovská), sklad, kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta. Z haly a z pracovne je výstup na priestrannú terasu (23 m2) s posedením a krásnym panoramatickým výhľadom na Bratislavu. Na druhom poschodí sa nachádza hlavná spálňa s francúzskym oknom, dve ďalšie samostatné izby, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. K bytu prislúchajú tri balkóny (7m2) a uzamykateľná dvojgaráž. 
Byt je moderne zariadený, je v ňom veľké množsto úložného priestoru, je plne klimatizovaný, určený pre náročnejších klientov. Prenajíma sa plne zariadený. Cena nezahŕňa energie (300 eur) vrátane optického internetu a KTV.

LOKALITA: Bytový dom je zabezpečený kamerovým systémom, nachádza sa vo vynikajúcej lokalite, v blízkom okolí je kompletná občianska vybavenosť, obchody, vačsí park, detské ihrisko zastávky MHD, rýchla dostupnosť do centra mesta aj na diaľnicu. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
190 m2
Úžitková plocha:
160 m2
Typ poschodia:
posledné poschodie
Poschodie:
7,8
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
5
Plocha balkóna:
7 m2
Balkón:
áno - 3
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 2 autá
Internet:
áno - wi-fi
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno - 1
Terasa plocha:
23 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti