Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Klimatizovaný 4i mezonet s balkónom a veľkou terasou na prenájom v Starom meste

Interné ID: 23222
Ulica: Blumentálska
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
1 300 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Klimatizovaný kompletne zrekonštruovaný 4- izbový mezonet na prenájom v Starom meste je situovaný na 6. a 7. poschodí (7) v nadstavbe bytového domu s výťahom. Byt je veľmi dobre dispozične riešený. Na spodnom podlaží pozostáva zo vstupnej haly, priestrannej obývacej izby prepojenej s kompletne vybavenou kuchyňou a jedálenskou časťou, jednej samostatnej izby, kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou a jedného balkóna. Na vrchnom podlaží sa nachádzajú dve samostatné spálne, veľká kúpeľňa s vaňou, dvomi umývadlami a toaletou. V celom byte je podlahové kúrenie, vlastný plynový kotol a klimatizácia. Na vrchnom podlaží je výstup na priestrannú terasu terasu s výhľadom na mesto (31m2). Vo vnútrobloku bytového domu je detské ihrisko a možnosť parkovania v dvore za rampou. Energie vrátane internetu a KTV (300 Eur) nie sú zahrnuté v nájme. 

LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v príjemnej lokalite s komletnou občianskou vybavenosťou a pešou dostupnosťou do historického centra mesta.
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
156 m2
Úžitková plocha:
125 m2
Poschodie:
7
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
4
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
zariadený
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
31 m2
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
nie

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti