Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Priestranný 3i byt s lodžiou na prenájom v Ružinove

Interné ID: 772022
Ulica: Pavlovova
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
780 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Priestranný čiastočne zrekonštruovaný 3- izbový byt na prenájom v Ružinove- časť Nivy je situovaný na 2. (4) poschodí tehlového bytového domu bez výťahu. Pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej obývacej izby, dvoch samostatných nepriechodných izieb, samostatnej plne vybavenej kuchyne, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. Prislúcha k nemu väčšia lodžia (6m2) a malá lodžia. V byte sú drevené okná, bezpečnostné dvere, je kompletne vybavený elektrospotrebičmi vrátane práčky. Energie (200 Eur/ mesačne pre 3 osoby) je potrebné pripočítať k cene nájmu.

LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v tichej príjemnej lokalite pri autobusovej stanici. Má výbornú dopravnú dostupnosť do centra a 3 min. pešo do business centier a do obchodného centra Nivy. Zo zadnej strany domu je tichý parčík. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
98 m2
Úžitková plocha:
98 m2
Poschodie:
2
Loggia plocha:
6 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
zariadený
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti