Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kompletne zariadený 3i byt v novostavbe s lodžiou na prenájom v Petržalke

Interné ID: 11282022
Ulica: Žltá ulica
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
595 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Kompletne zariadený 3-izbový byt na prenájom v Petržalke je situovaný na 3. poschodí v novostavbe Slnečnice s výťahom. Pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanými skriňami, obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou a jedálenskou časťou, dvoch samostatných spální, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. Byt je kompletne vybavený elektrospotrebičmi vrátane indukčnej dosky, umývačky riadu a práčky. Je orientovaný do tichého vnútrobloku. K bytu prilúchajú dve veľké lodžie (11 m2), pivnica (50€/mesiac) a jedno garážové státie (90€/mesiac). Cena prenájmu nezahŕňa energie (230€/mesiac).

Lokalita: Bytový dom sa nachádza v novovybudovanej časti Slnečnice, ktorá ponúka kompletnú občianskú vybavenosť a výbornú dostupnosť do centra mesta.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
60 m2
Úžitková plocha:
60 m2
Poschodie:
3
Loggia plocha:
11 m2 m2
Loggia:
áno
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 1
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti