Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Moderný 3i byt v novostavbe s 2 balkónmi a parkovaním na prenájom v Starom meste

Interné ID: 17112022
Ulica: Blumentálska
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
1 000 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Moderný krásny 3- izbový byt na prenájom v Starom meste je situovaný na 4. (7) poschodí v novostavbe STEIN2 s výťahom. Byt pozostáva zo vstupnej predsiene, priestrannej obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, spálne, ďalšej izby, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. K bytu prislúchajú dva balkóny (12m2) orientované na dve svetové strany a garážové státie (16m2).  
V byte je dostatok úložného priestoru - dve vstavané rolldoor skrine, klimatizácia DAIKIN v každej izbe, elektrické vonkajšie žalúzie, - Smart LED Philips Hue svetlá v celom byte, sieťky proti hmyzu, internet 800 MB/s a TV od Telekomu, - Luxusné matrace CUREM, práčka s parným praním LG . V kuchyny sa nachádza indukčný varič BORA, umývačka riadu SIEMENS, elektrická rúra SIEMENS, chladnička s mrazničkou SIEMENS, vinotéka (chladnička na víno) AEG. Na väčšom balkóne je pohodlné terasové sedenie pre dvoch.
Energie (300 Eur/ mesačne pre 2 osoby) + 100 Eur/ mesačne/ garážové státie. 
LOKALITA: Projekt STEIN2 sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou.  Z lokality je pešia dostupnosť do historického centra mesta. K domu prislúcha uzavreté nádvorie len pre obyvateľov s detským ihriskom. Výborná dostupnosť MHD (autobusy, trolejbusy aj električky), pešia dostupnosť aj do najbližších obchodných centier (CENTRAL - 5 min., Eurovea - 15 min.) fPriamo v komplexe STEIN2 sa nachádza pekáreň, potraviny, Bezobalovo a bude sa tu otvárať aj lekáreň. 

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
89 m2
Úžitková plocha:
77 m2
Poschodie:
4
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
3
Balkón:
áno - 2
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno
Internet:
áno - iné pripojenie
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti