Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kompletne zrekonštruovaný 3,5- izbový byt s balkónom a terasou na prenájom v Starom meste

Interné ID: 1832024
Ulica: Štetinová
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
990 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Kompletne zrekonštruovaný priestranný 3,5- izbový byt s balkónom a terasou na prenájom v Starom meste je situovaný na 4. poschodí (5) v tehlovom bytovom dome s výťahom.
Výmera bytu je 99,84 m2 + terasa + balkón. K bytu prislúcha aj pivnica.
Dispozícia:
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kuchyne, komory, troch veľkých izieb, jednej pol izby, kúpeľne s vaňou a toalety.
Výhodou bytu je VLASTNÉ KÚRENIE. Byt je po kompletnej, úplne novej rekonštrukcii.
Celý byt je na novo vymaľovaný a v celom byte sú nové laminátové - plávajúce podlahy (okrem kúpeľne a WC). Okná v izbách a dvere na terasu sú plastové, inde sú pôvodné drevené dvojité okná. Interiérové dvere sú pôvodné drevené, zachovalé v drevených obložkových zárubniach. Nové vchodové bezpečnostné dvere s horným presvetľovacím svetlíkom. WC – nové, závesný podomietkový systém s keramickou misou a dizajnovým tlačítkom, nová dlažba aj obklad. Zvlášť novo zrekonštruovaná kúpeľňa s oknom, nová dlažba, moderné obklady, vaňa a batéria so sprchovacím setom značky GROHE, kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou značky GROHE. V jednej miestnosti je inštalovaná klimatizácia. Vykurovanie je vlastné cez kotol v kombinácii s prípravou TÚV. Vo veľkých priestranných izbách sú trochu vyššie stropy ako klasické (2,8 m). Pri kuchyni sa nachádza samostatná komora. V priestrannej kuchyni je namontovaná nová rohová kuchynská linka a kvalitné spotrebiče značky Gorenje.
K bytu prislúcha balkón o výmere 1,68 m2, je prístupný z kuchyne a je orientovaný do vnútorného dvora. Terasa s výmerou 6,71 m2 je prístupná zo spálne a je orientovaná na Štetinovu ulicu s výhľadom na Bratislavu.
Byt je momentálne nezariadený, možnosť zariadiť po dohode podľa potrieb nájomcu.
Bytový dom je kultúrnou pamiatkou, je čiastočne zrekonštruovaný, má novú fasádnu omietku a nový výťah.

Lokalita:
V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, v tesnej blízkosti je pešia zóna a historické centrum, kultúrne pamiatky, divadlá, galérie, gastroprevádzky – reštaurácie, kaviarne, cukrárne, potraviny, služby, zastávky MHD. 
CENA prenájmu je:  990,- EUR/ mesačne + energie

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
99.84 m2
Podlahová plocha:
99.84 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Výťah:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
5
Poschodie:
4
Plocha balkóna:
1.68 m2
Počet balkónov:
1
Terasa plocha:
6.71 m2
Počet terás:
1
Počet pivníc:
1

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti