Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

3- izbový byt v exkluzívnej vile s krásnym výhľadom na prenájom v Starom meste

Interné ID: 582636
Ulica: Radvanská
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Vila
Iné:
2 500 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Priestranný 3-izbový byt sa nachádza na druhom nadzemnom podlaží v exkluzívnej vile v jednej z najkrajších lokalít Bratislavy. Byt má vlastný vstup a je úplne oddelený od 7-izbového apartmánu. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne prepojenej s obývacou izbou s výstupom na terasu (14,40m²), dvoch samostatných izieb, kúpelne s toaletou a skladu. 
Byt je vhodný ako sídlo malej firmy resp. pre bývanie 3-4 člennej rodiny. K bytu je k dispozíci záhrada s rozlohou cca 80m². 
Energie (120 Eur) nie sú zahrnuté v nájme.

Vila sa nachádza v tichej, málo frekventovanej širokej ulici s dobrými parkovacími možnosťami a rýchlym prístupom (autom 5min.) na diaľnicu D-1 a D2 resp. do Rakúska a Maďarska. Je orientovaná tak, že susedí len s jedným rodinným domom, čo poskytuje maximálne súkromie. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
260.9 m2
Úžitková plocha:
260.9 m2
Zastavaná plocha:
260.9 m2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
7
Počet kúpeľní:
1

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti