Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Priestranný krásny 6-izbový rodinný dom so záhradou a garážou na prenájom v Záhorskej Bystrici

Interné ID: 557965
Ulica: Strmý vŕšok
Obec: Bratislava-Záhorská Bystrica
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
2 500 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Krásny priestranný 2-podlažný 6-izbový rodinný dom- novostavba na prenájom v Bratislave je situovaný v tichej ulici v Záhorskej Bystrici.  Pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby s krbom, samostatnej plne vybavenej kuchyne a jednej izby (pracovňa, hosťovská) na spodnom podlaží, 4 samostatných spální na vrchnom podlaží, 2 kúpeľní (vaňa, sprchovací kút) a 2 samostatných toaliet. K domu prislúcha balkón s výstupom z hlavnej spálne, veľká prekrytá terasa, záhrada a garáž pre dve autá. K dispozícii sú ešte ďaľšie parkovacie státia pred garážou a na ulici. Dom je plne klimatizovaný, zabezpečený alarmom a má krásnu upravenú záhradu s automatickým polievaním. V cene nie sú zahrnuté energie podľa reálnej spotreby.

Rodinný dom sa nachádza v príjemnej časti na začiatku Záhorskej Bystrice s rýchlou dostupnosťou na ďialnicu aj do centra. V blízkosti je les, príroda a kompletná občianska vybavenosť.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
600 m2
Úžitková plocha:
260 m2
Plocha pozemku:
600 m2
Zastavaná plocha:
260 m2
Podlahová plocha:
260 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
6
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Krb:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
áno - 2 autá
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno - 1

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti