Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kompletne zrekonštruovaný krásny 1.5i byt s lodžiou na predaj v Dúbravke

Interné ID: 04062021
Ulica: Ľuda Zúbka
Obec: Bratislava-Dúbravka
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
137 490 €
vrátane provízie

Popis nehnuteľnosti

Kompletne zrekonštruovaný slnečný 1,5 -izbový byt na predaj v Dúbravke je situovaný na 1. poschodí (8) v zateplenom bytovom dome s výťahom. Pozostáva zo vstupnej predsiene, obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, samostatnej pol izby s manželskou posteľou, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatnej toalety. K bytu prislúcha presklená lodžia (7.5m2), ktorá sa tiehne po celej dĺžke bytu a pivničná kobka. 

V byte je úplne všetko nové, vrátane rozvodov vody, odpadu a elektriny aj s revíznou správou.
/svietidlá-všade úsporné led osvetlenie, značkové vypínače a zásuvky, vstupné bezpečnostné dvere ADLO, interiérové dvere, zárubne, parkety, dlažba, veľkoplošné obklady, sprchový kút, skrinka pod umývadlo so zrkadlom, čierne dizajnové batérie, WC s pomalým samozatváraním, vstavané šatníky, posteľ s roštom a nočným stolíkom, v kúpelni i WC odvetrávanie novými výkonnými ventilátormi, v kuchyni sú varná doska, digestor, rúra, umývačka riadu a zasa véľa odkladacieho priestoru, +extra komoda v obývačke. 

Bytový dom sa nachádza v kľudnej, bezpečnej lokalite plnej zelene s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti domu je MHD, škola, potraviny, možnosť športového vyžitia v prírode, výborná dostupnosť do centra mesta aj na diaľnicu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
38.5 m2
Úžitková plocha:
31 m2
Poschodie:
1
Loggia plocha:
7.5 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
čiastočne
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti