Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nádherný 3.5i byt v novostavbe s predzáhradkou na prenájom v Dúbravke

Interné ID: 15062021
Ulica: Pri Hrubej lúke
Obec: Bratislava-Dúbravka
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
950 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Nádherný klimatizovaný 3,5 -izbový byt na prenájom v Dúbravke je situovaný na prízemí v novostavbe s výťahom.  Byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby so vstavanou skriňou, moderne zariadenej obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, samostatnej izby- šatníka, vzdušnej spálne, samostatnej izby, ktorá môže slúžiť ako pracovňa alebo detská izba, kúpelne s dvomi umývadlami a vaňou a samostatnej toalety.  K bytu prislúcha predzáhradka ( 44 m2), na ktorú je možné vyjsť z každej miestnosti. V každej miestnosti sú veľké francúzske okná, čo dodáva bytu vzdušnosť a svetlosť.  V cene je parkovacie miesto pre dve autá v podzemnej garáži a pivničná kobka (3.8m2).  Energie (250 Eur) vrátane vysokorýchlostného optického internetu nie sú zahnuté v nájme.

Lokalita:
Bytový dom sa nachádza v bezprostrednej blízkosti Obchodného centra Dúbrava (1min pešo), kde je kompletná občianska vybavenosť- supermarket, lekáreň, drogéria. Zastávka MHD a električka (5 min).  Lokalita poskytuje pokojné prostredie a blízkosť prírody s možnosti na príjemné prechádzky, beh alebo bicyklovanie. Zároveň je možné rýchle napojenie na diaľnicu a do centra mesta. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
86 m2
Úžitková plocha:
86 m2
Typ poschodia:
prízemie
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 2 autá
Internet:
áno - iné pripojenie
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
44 m2
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
3.8 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti