Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kompletne zrekonštruovaný 2.5i byt na predaj v Podunajských Biskupiciach PREDANÝ

Interné ID: 2672021
Ulica: Hronská
Obec: Bratislava-Podunajské Biskupice
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
154 900 €
vrátane provízie

Popis nehnuteľnosti

Kompletne zrekonštruovaný slnečný 2,5 -izbový byt na predaj v Podunajských Biskupiciach je situovaný na 5. (8) poschodí v bytovom dome s výťahom. Byt pozostáva zo vstupnej predsiene s na mieru vyrobeným nábytkom, šatníka vyrobeného na mieru, samostatnej spálne s nábytkom na mieru a s manželskou posteľou, samostatnej izby, obývacej izby prepojenej s kompletne vybavenou kuchyňou vrátane kvalitných značkových spotrebičov, kúpeľne s vaňou, vstavaným umývadlom,  skrinkou a samostatnej toalety.  K bytu prislúcha pivničná kobka. 

Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, pri ktorej boli menené rozvody elektriny vrátane vypínačov a zásuviek, poistkovej skrine, rozvody vody a odpadu, nové žalúzie, nové stierky a farebné umývateľné maľovky, plávajúce podlahy, interiérové a bezpečnostné vchodové dvere, znížené sadrokartónové stropy v celom byte. 

Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do centra aj na diaľnicu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
52 m2
Úžitková plocha:
52 m2
Poschodie:
5
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
čiastočne
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti