Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Priestranný kompletne zrekonštruovaný 2i byt s lodžiou na predaj v Rači

Interné ID: 712021
Ulica: Závadská
Obec: Bratislava-Rača
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
189 800 €
vrátane provízie

Popis nehnuteľnosti

Priestranný veľkorysý 2- izbový byt na predaj vo vyhľadávanej lokalite v Rači je situovaný na 10. (12) poschodí v zateplenom bytovom dome. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby, samostatnej kuchyne s výstupom na lodžiou, samostatnej spálne, kúpeľne a samostatnej toalety. K bytu prislúcha priestranná lodžia s pekným výhľadom.
Momentálne prebieha v byte kompletná rekonštrukcia, ktorá zahŕňa výmenu starých okien za úplne nové vysoko kvalitné plastové okná od firmy Slovaktual, nové vchodové dvojfarebné dvere, vyhotovené vo vysokom štandarde od spoločnosti Sherlook, kombinácia antracitová a biela. V celom byte sú menené všetky elektrické rozvody, ktoré spĺňajú aj tie najvyššie požiadavky náročného klienta na spotrebiče ako aj na počítače, všetky rozvody vody sú taktiež úplne nové. Všetky stropy budú sadrokartónové s bodovým LED podsvietením, v oboch izbách budú svetlené LED – rampy s LED osvetlením s možnosťou zmeny intenzity a farby svetla. Interiérové dvere, obklady, a dlažby, kúpeľňa aj WC budú kompletne vymenené za najnovšie talianske vysokokvalitné Gres dlažby a obklady. Všetky batérie sú nadštandardné značky Hans Grohe. Pri rekonštrukcii bytu boli využité služby interiérového dizajnéra. 

Bytový dom bol kompletne zateplený, stupačky v bytovom dome sú všetky vymenené ako aj strecha, ktorá je zateplená. Pod bytovým domom je novo vybudované detské ihrisko (kolaudácia 2021) v okolí je veľa zelene s bezproblémovým parkovaním.

Predpokladaný termín ukončenia rekonštrukcie je koniec októbra 2021.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
65 m2
Úžitková plocha:
65 m2
Poschodie:
10
Loggia:
áno
Počet podlaží:
12
Počet izieb:
2
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
nezariadený
Zateplený objekt:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti