Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nadštandardný moderný 4i byt v novostavbe s veľkou terasou a parkovaním na prenájom v Ružinove

Interné ID: 2262022-042024
Ulica: Na križovatkách
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
1 400 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Nadštandardný moderný 4- izbový byt na prenájom v Ružinove je situovaný na 8. (9) poschodí v novostavbe s výťahom. Pozostáva zo vstupnej haly so šatníkom a rolldorovým úložným priestorom, z hlavnej spálne so vstavanými skriňami, 2 samostatných izieb (pracovňa a detská izba) s rolldormi, z priestrannej obývacej izby prepojenej s plne vybavenou elegantnou kuchyňou s ostrovom s ostrovom a so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, indukčná varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou) a jedálenskou časťou, kúpeľne s vaňou a toaletou a samostatnej hosťovskej toalety. Z obývačky je výstup na rozľahlú terasu (45 m2) s panoramatickým výhľadom a priestorom na oddych či posedenie. K bytu prislúcha tiež parkovacie státie v garáži pre dve autá a pivnica (3m2).  V celom byte sú vonkajšie žalúzie a je orientovaný na všetky svetové strany.  Energie vrátane internetu a KTV (200 Eur) nie sú zahrnuté v nájme. V uzavretom areáli je k dispozícii detské ihrisko. 

LOKALITA: Bytový dom sa nachádza v príjemnom prostredí mestskej časti Ružinov - Trnávka v blízkosti obchodného centra Avion a IKEA. V lokalite sa ďalej nachádza Shopping Palace, XXXLutz, Hornbach a jazero Zlaté Piesky. V okolí je kompletná občianska vybavenosť, športoviská, oproti je Lidl, v blízkosti Yeme, Fresh market a Kaufland. Cez obchvat dobrá dostupnosť do centra (do 10 min) alebo von z Bratislavy. 

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
140 m2
Úžitková plocha:
95 m2
Zastavaná plocha:
95 m2
Poschodie:
8
Počet podlaží:
9
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Garáž:
áno - 2 autá
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno - 1
Terasa plocha:
45 m2
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti