Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Slnečný podkrovný 4i byt v novostavbe s 2 balkónmi a garážou na predaj v Záhorskej Bystrici

Interné ID: 2622
Ulica: Strmý vŕšok
Obec: Bratislava-Záhorská Bystrica
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
308 000 €
vrátane provízie

Popis nehnuteľnosti

Slnečný podkrovný 4-izbový byt na predaj v tichej lokalite v Bratislave- časť Záhorská Bystrica je situovaný na 3. (3) poschodí v tehlovom bytovom dome bez výťahu. Pozostáva zo vstupnej haly so vstavanými skriňami, troch samostatných izieb, obývačky, samostatnej plne vybavenej kuchyne, kúpeľne s vaňou a dvomi umývadlami a podkrovného úložného priestoru. Byt je vzdušný, priestranný a svetlý s orientáciou na dve svetové strany (S+J), prislúchajú k nemu dva balkóny (10m2) a samostatná garáž pre jedno auto (20m2). Možnosť státia druhého auta pred garážou. Byt je klimatizovaný s exteriérovými roletami a sieťkami na hmyz, má samostatný plynový kotol s podlahovým vykurovaním a je v ňom nadštandardne veľké množstvo úložného priestoru (vstavané skrine v každej izbe, chodba) + extra úložný priestor v podkroví bytu. Mesačné prevádzkové náklady: 159 EUR (správca 84 EUR + plyn 33 EUR + elektrina 42 EUR).
Cena zahŕňa províziu RK. K bytu je možnosť dokúpenia samostatnej garáže za 35.000 EUR.

LOKALITA:  Bytový dom je situovaný v tichej lokalite medzi rodinnými domami, pri byte sa nachádza veľké parkovisko prislúchajúce bytovému domu, v blízkosti je reštaurácia, MHD zastávka, les (Malé karpaty), detské ihrisko do 300m. Jedná sa o lukratívnu pokojnú lokalitu pod lesom, ktorá ponúka ideálne príležitosti na trávenie voľného času s deťmi. v Okolí je plná obšianska vybavenovť - škôlka, škola, obchod, pošta, športové ihrisko vo vzdialenosti 500-1500m.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
91 m2
Úžitková plocha:
91 m2
Zastavaná plocha:
91 m2
Poschodie:
3
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
4
Balkón:
áno - 2
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 1
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti