Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Moderný 2i byt v novostavbe s lodžiou na prenájom v Starom meste

Interné ID: 060522 -072023
Ulica: Šancová
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
790 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Moderný 2 -izbový byt na prenájom v Starom meste je situovaný v jednom z najvyšších poschodí v novostavbe Premiére s výťahom. Pozostáva zo vstupnej haly, priestrannej obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou a jedálenskou časťou,  spálne, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. K bytu prislúcha priestranná lodžia s lukratívnym výhľadom na centrum mesta. Byt je kompletne a nadštandardne zariadený dizajnovým a kvalitným nábytkom, presvetlený veľkými francúzskymi oknami, disponuje množstvom úložného priestoru, zabudovanými spotrebičmi /umývačkou riadu, chladničkou s mrazničkou, varnou platňou, elektrickou rúrou/, ako aj práčkou so sušičkou. Energie vrátane internetu a KTV (210 Eur) nie sú zahrnuté v nájme. K bytu je k dispozícii garážové parkovacie státie pre jedno auto (za poplatok 120 Eur/ mesačne).
Objekt Premiére disponuje recepciou a je zabezpečený strážnou službou.
Pre obyvateľov Premiére je prístupná aj krásna a udržiavaná strešná záhrada s posedením a výhľadom, prípadne dvor s ihriskom v detskej škôlke.

LOKALITA:  Projekt Premiére sa nachádza v blízkosti Račianskeho mýta. Priamo v objekte je prístupná predajňa potravín, v okolí domu sa nachádzajú rôzne kaviarne a reštaurácie.  V pešej dostupnosti sa nachádzajú mestské parky (park na Račianskom mýte, Gottwaldovo námestie, Hodžovo námestie a pod.). Výborná dostupnosť MHD.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
54 m2
Úžitková plocha:
54 m2
Typ poschodia:
posledné poschodie
Loggia:
áno
Počet podlaží:
20
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Internet:
áno - wi-fi
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti