Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Veľkometrážny klimatizovaný 5i mezonet s terasou a parkovaním na prenájom v Starom meste

Interné ID: 15112022-122023
Ulica: Drotárska cesta
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 5 a viac izbový byt
Iné:
1 700 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Veľkometrážny 5- izbový mezonet na prenájom v Starom meste je situovaný v uzavretom areáli - Mestské vily Machnáč na 3- ťom a 4- tom poschodí bytového domu s výťahom. Byt pozostáva z priestrannej haly, veľkej plne vybavenej kuchyne s jedálňou, komorou a balkónom. Kuchyňa je prepojená s priestrannou obývacou izbou s krbom a veľkou terasou. Súčasťou tohto poschodia je aj samostatná toaleta s umývadlom a veľká technická miestnosť s úložným priestorom a práčkou.
Na hornom poschodí sa nachádzajú štyri samostatné izby vybavené skriňami. Dve izby majú vlastné balkóny. Hlavná spálňa má k dispozícii vlastnú kúpeľňu s vaňou a toaletou. Druhá kúpeľňa na tomto poschodí je vybavená tiež vaňou, sprchovacím kútom a toaletou. Byt je možné dozariadiť na základe požiadaviek nájomcu.
O komfort sa stará klimatizácia v celom byte a podlahové kúrenie. Vykurovanie a ohrev vody zabezpečuje vlastný plynový kotol. K bytu je možné si prenajať garážové státie pre dve autá v suteréne bytového domu (cena za 1 státie je 100 Eur/ mesačne). Pre návštevy je k dispozícii parkovanie v areáli a pre najmenších detské ihrisko. V cene nie sú zahrnuté energie  (cca 200- 300 Eur/ mesačne v závislosti od počtu osôb). Byt je možné po dohode dozariadiť.

LOKALITA:  Bytový dom je situovaný v tichej lokalite na prestížnej adrese v blízkosti Horského parku. V tesnej blízkosti je zastávka MHD, potraviny, reštaurácie, školy, zdravotné zariadenie. Lokalita poskytuje rýchle napojenie do centra mesta aj na diaľnicu.

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
217 m2
Úžitková plocha:
190 m2
Poschodie:
4
Loggia:
áno
Počet podlaží:
5
Počet izieb:
5
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
áno - 2 autá
Internet:
áno - iné pripojenie
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti