Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Lukratívny stavebný pozemok na predaj v Mýte pod Ďumbierom

Interné ID: 25112022
Ulica: Mýto pod Ďumbierom
Obec: Mýto pod Ďumbierom
Okres: Brezno
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Rekreačné pozemky
Iné:
190 €/m2
vrátane kompletného realitného a právneho servisu

Popis nehnuteľnosti

Lukratívny stavebný pozemok pre dva rodinné domy alebo chalupy na predaj v pokojnej obci Mýto pod Ďumbierom je situovaný v tichej, slnečnej časti Mýta pod Ďumbierom v prekrásnej scenérií Nízkotatranského národného parku s krásnym výhľadom priamo na Ďumbier a okolitú prírodu. Pozemok má platné stavebné povolenie pre dve stavby. Rozvody inžinierskych sietí (vodovod – uličný vodovod, kanalizácia – žumpa, elektrika- zemné vedenie NN). Všetky spomínané siete sú na hrane pozemku.

LOKALITA: Malebná obec Mýto pod Ďumbierom, v ktorej žije v súčasnosti približne 530 obyvateľov, je známa nielen skvostným prírodným prostredím a bohatými možnosťami športového vyžitia, ale aj dobrou občianskou vybavenosťou. Vynikajúce umiestnenie pozemku ho predurčuje na kvalitné bývanie aj výbornú investíciu.
V tesnej blízkosti sú známe a kvalitne upravované lyžiarske zjazdovky, cykloturistické chodníky, golfové ihrisko a množstvo wellness centier. Pre deti je tu k dispozícii veľa zážitkových atrakcií, slovenské salaše a ranče ponúkajúce jazdu na koňoch, výrobu slovenských špecialít z ovčieho syra i bohaté možnosti slovenskej gastronómie.
Pozemok pre rodinné domy je situovaný v tichej slnečnej časti Mýta pod Ďumbierom v prekrásnej scenérií nízkotatranského národného parku s krásnym výhľadom na okolitú prírodu.
Pozemok poskytuje dostatočné súkromie a zároveň sa nachádza v blízkosti množstva športových a prírodných atrakcií a zaujímavých miest s možnosťou zábavy, športu a relaxu v prírode. 
Po celý rok ponúka príjemné okolie obce Mýto pod Ďumbierom príležitosti pre atraktívne využitie voľného času.

Cena zahŕňa kompletný realitný a právny servis. V prípade seriózneho záujmu a rýchleho jednania je dohoda na cene možná.

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
1145 m2
Plocha pozemku:
1145 m2
Kanalizácia:
septik

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti