Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Moderne zariadený 4- izbový byt s lodžiou a pivnicou na predaj vo Vrakuni

Interné ID: 2312023
Ulica: Bebravská
Obec: Bratislava-Vrakuňa
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
215 000 €
vrátane provízie a kompletného právneho a realitného servisu

Popis nehnuteľnosti

Moderne zariadený 4- izbový byt na predaj vo Vrakuni je situovaný na 2. (7) nadzemnom podlaží v zateplenom panelovom bytovom dome s výťahom. Byt sa predáva kompletne zariadený alebo je možné ho kúpiť aj bez zariadenia. 
Dispozícia bytu:
Byt je veľmi dobre dispozične riešený. Pozostáva zo vstupnej haly, priestrannej obývacej izby s veľkou sedacou súpravou, TV sústavou a elektrickým krbom, hlavnej spálne s manželskou posteľou, jednej izby so vstavanými skriňami využívanej ako šatník, ďalšej samostatnej izby so vstavanými skriňami a jedálenským stolom, plne vybavenej kuchyne vrátane vstavaných spotrebičov (veľká umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, plynový sporák, rúra, mikrovlnná rúra, práčka), kúpeľne s veľkou rohovou vaňou, umývadlom a samostatnej toalety. 
Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou a predáva sa po dohode kompletne zariadený vrátane nábytku, postele, sedacej súpravy a vstavaných spotrebičov. Rozsiahly úložný priestor zabezpečujú vstavané skrine. Výhodou je aj zavedená optika od Orange a T-com. K bytu prislúcha presklená lodžia s posedením a výhľadom na zeleň a pivnica (2m2) v suteréne domu. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. 
Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou od zateplenia, výmeny stupačiek, rekonštrukcie výťahu aj výmenou vchodových dverí na čip. Jedná sa o veľmi slušný vchod s kamerovým systémom. 
LOKALITA:
Bytový dom je situovaný vo vynikajúcej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Hneď pri bytovom dome sa nachádzajú dve základné školy, dopravné ihrisko Hnilecké́, v pešej dostupnosti sú materské́ školy, zdravotné stredisko, nákupné centrum HRON, supermarkety Billa a LIDL, TESCO, pošta a aj ostatné služby a zastávky MHD.
Veľkou výhodou  je aj blízkosť Lesoparku s množstvom ihrísk a rôznych aktivít. 

Cena 215.000 Eur zahŕňa kompletný realitný, hypotekárny aj právny servis. K dispozícii je aj zakúpenie bytu bez zariadenia a v tomto prípade je možné dohodnúť sa ešte na cene.

Ohľadom akýchkoľvek otázok aj v prípade záujmu o zakúpenie nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nás neváhajte kontaktovať. V prípade rýchleho jednania dohoda na cene možná.
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
75 m2
Úžitková plocha:
75 m2
Poschodie:
1
Loggia plocha:
2 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
verejné
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti