Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Krásny 2i byt v novostavbe s lodžiou na prenájom v Petržalke

Interné ID: 604464
Ulica: Lužná
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
620 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Krásny 2 -izbový byt na prenájom v Petržalke je situovaný na 2. poschodí v novostavbe Starý Háj s výťahom. Pozostáva zo vstupnej chodby, jednej samostatnej spálne, obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou. K bytu prislúcha lodžia (3,75m2) a garážove státie pre jedno auto. Energie (170 Eur) vrátane internetu a KTV nie sú zahrnuté v nájme.
Byt je príjemne presvetlený, orientovaný na juh smerom do parku. Na oknách sú nainštalované žalúzie a sieťky proti hmyzu. Byt je plne zariadený a pripravený na nasťahovanie. Vstavaná kuchyňa je vybavená všetkými potrebnými spotrebičmi (umývačka riadu, varná doska, mikrovlnná rúra, rúra na pečenie, chladnička s mrazničkou) a poskytuje dostatok úložného priestoru, pracovnej plochy a komfortu pri varení. Kuchynská a jedálenská časť je prepojená s obývacou miestnosťou. Kúpeľňa s toaletou má sprchovací kút a práčku. Ďalší úložný priestor poskytujú skrine v spálni a na chodbe. Byt je určený pre nefajčiarov, max. 2 osoby, ideálne pár, bez zvierat.
LOKALITA:
Byt sa nachádza v príjemnej lokalite s výbornou dostupnosťou do centra a k Eurovei, po Starom moste je to cca 8-10 minút peši, resp. 2 zastávky novo-vybudovanou električkou. Do Auparku a Sadu Janka Kráľa je to cca 5-10 minút peši. V blízkom okolí sa nachádza výborná občianska vybavenosť (základná škola, zdravotné stredisko,...), vrátane zastávky MHD (električky, autobusy), supermarketu, kaviarní a reštaurácií.
Byt je ideálny pre tých, ktorí majú radi mestský život, no poskytuje taktiež vynikajúcu polohu pre aktívne športové vyžitie. Lokalita poskytuje priame napojenie na obľúbenú cyklotrasu smerujúcej cez hrádzu okolo Rusoveckého jazera až do Čunova. V opačnom smere sa dá napojiť na cyklotrasy v Rakúsku.
Cena prenájmu: nájom 620,- Eur/mesačne + zálohová platba za energie a náklady 170,- Eur/mesačne, spolu 790,- Eur/mesačne.

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
51 m2
Úžitková plocha:
50.78 m2
Poschodie:
2
Loggia plocha:
3.75 m2
Loggia:
áno
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno
Zateplený objekt:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti