Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Moderný 4i byt v novostavbe s lodžiou a parkovaním na prenájom v Novom meste

Interné ID: 01022022
Ulica: Frankovská
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
1 250 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Moderný priestranný 4- izbový byt na prenájom v Novom meste- časť Koliba je situovaný na 2. (4) poschodí v novostavbe v uzavretom komplexe GRAND KOLIBA. Pozostáva zo vstupnej chodby s dvomi skriňami a zrkadlom, priestrannej obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, troch samostatných nepriechodných izieb, práčovne, kúpeľne so sprchovacím kútom, vaňou a toaletou a samostatnej toalety. K bytu prislúcha vačsia lodžia (8m2), dve garážové státia s prípojkou na elektronabíjačku a dve pivnice. Byt sa prenajíma zariadený, vo všetkých izbách sú drevené podlahy, elektrické žalúzie na oknách, kuchyňa je vybavená kvalitnými spotrebičmi, obývačka so sedačkou, v spálni veľká kvalitná manželská posteľ s odkladacím priestorom, so stolíkmi a vstavanou skriňou na celej stene a miestom na TV. V druhej izbe je skriňa a veľká kvalitná posteľ, jedna izba je zatiaľ prázdna, môže byť využitá ako detská, hosťovská izba alebo pracovňa. V celom byte je stropné chladenie a podlahové kúrenie s reguláciou v každej izbe samostatne. Energie (369,27 Eur) nie sú zahrnuté v nájme. Dohoda na cene možná.

LOKALITA: Celý komplex je s kontrolovaným vstupom, nachádza sa tu detské ihrisko s terasou, fontánou, work- outové ihrisko a fittness centrum. Lokalita ponúka rýchlu dostupnosť do centra mesta aj do prírody.  

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
91 m2
Úžitková plocha:
83 m2
Poschodie:
2
Loggia plocha:
8 m2
Loggia:
áno - 1
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 2 autá
Internet:
áno - wi-fi
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti