Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nádherný 3i byt v lukratívnej novostavbe s lodžiou a parkovaním na prenájom v Starom meste

Interné ID: 19032023-022024
Ulica: Čulenova
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
1 990 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Nádherný 3-izbový byt na prenájom v Starom meste je situovaný na 12. poschodí ukratívnej novostavbe Sky Park by Zaha Hadid s výťahom. Ponúka unikátny ničím nerušený výhľad na panorámu Bratislavy od lužných lesov, Dunaja, cez Nový Most, Bratislavský hrad, až po Karpaty. Obrovskou výhodou je absolútne súkromie, keďže pred prvou vežou nie sú žiadne výškové budovy a nikto do bytu nevidí.
DISPOZÍCIA A ŠTANDARD: 
Vzdušný svetlý byt o rozlohe 90 m2 pozostáva zo vstupnej haly so zabudovaným botníkom, zrkadlovým šatníkom a dvomi skrinkami na mieru poskytujúcimi množstvo úložného priestoru so zachovaním čistého a elegantného prvého dojmu bytu. Priestranná obývacia izba s modernou sedačkou s elektrickým výsuvom, vankúšmi, kobercom, tuli vakmi, TV Sony prepojená s jedálňou s jedálenským stolom pre 6-8 osôb a s modernou kuchyňou vybavenou spotrebičmi: zabudovaná chladnička, mraznička, umývačka riadu, indukčná varná doska, rúra, digestor.
Spálňa s vysokou kontinentálnou posteľou, s novými matracmi, s extra veľkým úložným priestorom. Prírodná drevená komoda z masívu s 9-timi zásuvkami. Východ na loggiu Priestranná obývačka s modernou sedačkou s elektrickým výsuvom, vankúšmi, kobercom, tuli vakmi, TV Sony, spojená s jedálňou s jedálenským stolom pre 6-8 osôb s modernou kuchyňou vybavenou spotrebičmi: zabudovaná chladnička, mraznička, umývačka riadu, indukčná varná doska, rúra, digestor. Spálňa s vysokou kontinentálnou posteľou, s novými matracmi, s extra veľkým úložným priestorom. Prírodná drevená komoda z masívu s 9-timi zásuvkami. Východ na loggiu (8.1 m2) so zatemňovacími závesmi je zo spálne aj z obývačky. Tretia izba je momentálne zariadená ako home office s nábytkom značky BENE, s veľkým stolom, skrinkami so zásuvkami, lampou, anatomickou pracovnou stoličkou a pohovkou. Možnosť zariadiť aj ako detskú izbu alebo druhú spálňu. V byte je zriadená samostatná miestnosť ako šatník (walk-in closet).
Kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom na mieru, umývadlom, práčkou so sušičkou, kúpeľňovým nábytkom s dostatočným úložným priestorom. Samostatná toaleta s umývadlom a nástennou zrkadlovou skrinkou.
Vysoký nadštandard bytu zahŕňa drevené parkety, hliníkové okná, stropnú klimatizáciu, automatické nastavenie teploty v byte, rekuperáciu, zhod smetí s ekologickou separáciou odpadu.
BENEFITY tohto bytu:
- vynikajúca poloha v centre Bratislavy
- severo-západná orientácia nádherného výhľadu na centrum, Bratislavský hrad, Dunaj, Karpaty
- absolútne súkromie (bez budov vo výhľade)
- vysoký kvalitatívny nadštandard bytu
- dizajn komponovaný s citom pre eleganciu a funkčnosť
- množstvo úložného priestoru, samostatný šatník
- byt plne vybavený spotrebičmi: všetky zabudované kuchynské spotrebiče, TV, práčka so sušičkou
- vysoká kontinentálna posteľ s úložným priestorom a novými kvalitnými matracmi
- možnosť dohody prenajať aj s vybavením kuchyne (riady, príbory, sklo, drobné elektro spotrebiče), či spálne (paplóny, vankúše, obliečky…)
- výborná občianska vybavenosť okolia (potraviny rovno v budove, v okolí reštaurácie, kaviarne, vináreň, lekáreň, detské ihrisko, zástavka MHD…)
- parkovanie v garáži priamo pri pivničnej kobke (možnosť prenajať 2 státia)
- 24-hodinová služba recepcie (aj na preberanie zásielok)
24-hodinová služba recepcie ponúka aj preberanie zásielok a iné služby. Možnosť prenajať si k bytu jedno alebo 2 parkovacie státia za príplatok 110€/mesiac.
LOKALITA:
Bezprostredné okolie Sky Parku ponúka relax v krásnom dizajnovom prostredí s množstvom možností posedenia, fontánou, reštaurácie, kaviarne, vináreň, detské ihrisko, vonkajšie fitness gym.
Pešia dostupnosť do historického centra mesta, na promenádu Dunaja lemovanú reštauráciami a barmi OC Eurovea. Lokalita tiež poskytuje blízkosť novej budovy SND, hlavnej autobusovej stanice Nivy s kompletnou občianskou vybavenosťou a novým nákupným centrom.
Výhodou je tiež blízke napojenie na obchvat diaľnice spájajúcej zvyšok Slovenska s Rakúskom, Čechmi a Maďarskom.
Cena: 1990€/byt + 460€/energie a internet + 150€ parking. Možnosť prenajať priestrannú pivničnú kobku priamo pri parkingu.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
98 m2
Úžitková plocha:
98 m2
Poschodie:
12
Loggia plocha:
8.1 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
33
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 2 autá
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti