Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kompletne zariadený 2-izbový byt v novostavbe s lodžiou a parkovaním na predaj v Dunajskej Lužnej

Interné ID: 05052023-072024
Ulica: Javorová
Obec: Dunajská Lužná
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
164 000 €
vrátane provízie

Popis nehnuteľnosti

Krásny kompletne zariadený 2-izbový byt v developerskom projekte Alej Jabĺčko na predaj v Dunajskej Lužnej je situovaný na 2. (3) poschodí tehlového bytového domu skolaudovaného v roku 2017 s priestranným výťahom a audiovrátnikom. Na poschodí sa nachádza 5 bytových jednotiek. 
Byt pozostáva zo vstupnej predsiene, priestrannej obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou vrátane spotrebičov, samostatnej spálne so vstavanými skriňami, kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou. Byt je orientovaný na západ.  K bytu prislúcha lodžia (4.22 m2), pivničná kobka, ktorá je hneď vedľa bytu. Vykurovanie bytu je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením ovládateľným samostatne v každej miestnosti. V byte je zavedená rekuperácia, klimatizácia a ventilátor na odsávanie vzduchu v kúpeľni. Predáva sa kompletne zariadený. 
ZARIADENIE: Kuchyňa - kuchynská linka s drezom a vstavanými spotrebičmi, a to elektrickou rúrou, elektrickou indukčnnou varnou doskou, umývačkou riadu, digestorom a chladničkou s mrazničkou. Byt má plastové okná, bezpečnostné dvere, klimatizáciu v jednej miestnosti a rekuperáciu v dvoch miestnostiach.
PARKOVANIE: V cene bytu je vonkajšie parkovacie státie s veľkosťou 11,25 m². Výhľad z okna je priamo na parkovacie státie.
Mesačné náklady: 165 € (65 € správca, 80 € elektrina, 20 € optický internet s TV)
LOKALITA: Bytový dom sa nachádza na ulici Javorová, v okolí bytu je veľa zelene, ide o pokojnú časť obce. K bytovému domu prislúcha aj detské ihrisko, ktoré sa nachádza hneď vedľa. Lokalita ponúka pohodlný život so všetkým, čo potrebujete. Má najlepšiu dostupnosť z Dunajskej Lužnej k diaľnici R7 (v BA za 10 min). V okolí je kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti sa nachádza hrádza (len pár minút peši). Neďaleko je nákupné centrum Coop Jednota Tempo supermarket, ďalšie potraviny, reštaurácie, prevádzky služieb, zdravotné stredisko, fitness centrá, atď. V obci je niekoľko predškolských a školských zariadení. Asi 50 metrov od bytového domu sa nachádza medzimestská autobusová zastávka (spustená od 5.3.2023).
Pri rýchlom jednaní možná dohoda. 
V cene je zahrnutá provízia, kompletný realitný a právny servis.

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
58 m2
Úžitková plocha:
58 m2
Poschodie:
2
Loggia plocha:
4.22 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Internet:
áno - wi-fi
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti