Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Luxusný 4- izbový mezonet v novostavbe s terasou a parkovaním na prenájom v Novom meste

Interné ID: 1252023
Ulica: Klenová
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
1 650 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Luxusny 4- izbový  mezonet na prenájom v Novom meste- Kramare je situovaný na 5. (5) poschodí v tehlovej novostavbe ( z r. 2006) s výťahom. Pozostáva zo vstupnej predsiene, priestrannej obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, troch samostatných spální, dvoch kúpeľní a dvoch toaliet. K bytu prislúcha balkón (16 m2) a rozľahlá terasa (110 m2) s panoramatickým výhladom do mesta a na Kamzík.  Byt sa prenajíma plne zariadený: kuchynská linka (plynová doska s wokom, spotrebiče Siemens / Elica), kožená sedačka v obývacej izbe, postele, vstavané skrine, klimatizácia Daikin, krb, rodičovská spálňa s vlastnou kúpeľňou, domáce kino Bose.  
Parkovanie: garáž je vo vchode + vlastné vonkajšie parkovacie státie. K dispozícii je možnosť prenájmu ďaľšieho garážového státia.
Cena prenájmu:  1790 Eur/ mesačne + zálohové platby za energie (350 Eur/ mesačne). 

LOKALITA: Bytový dom je situovaný vo výbornej lokalite pod lesom s kompletnou občianskou vybavenosťou v blízkom okolí. ( Billa, Deutsche Schule Bratislava, zastávky MHD, nemocnica Kramáre, kaviarne, reštaurácie).  Z lokality je rýchle spojenie do centra mesta, ale aj na diaľnicu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
273 m2
Úžitková plocha:
147 m2
Poschodie:
5
Počet podlaží:
5
Počet izieb:
4
Plocha balkóna:
16 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
110 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti