Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Slnečný 3- izbový byt v novostavbe s lodžiou a parkovaním na prenájom v Starom meste

Interné ID: 2652023
Ulica: Blumentálska
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
1 300 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Slnečný klimatizovaný 3- izbový byt na prenájom v Starom meste je situovaný na 3. poschodí bytového komplexu Steinov dvor. Byt má praktickú dispozíciu.  Pozostáva z priestrannej predsiene s dostatkom úložných priestorov, obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, dvoch spální, kúpeľne s vaňou a toalety. V menšej spálni je pracovný stôl so stoličkou. Kuchyňa je vybavená zabudovanými elektrospotrebičmi (veľká chladnička s mrazničkou, indukčná platňa, výkonný digestor, elektrická rúra a umývačka) a kuchynským vybavením. Každá miestnosť má vlastnú klimatizáciu, vonkajšie hliníkové žalúzie a k dispozícii je práčka, vysávač, čistiaci set s mopom, sušiak na bielizeň atď. K bytu prislúcha lodžia (4.60 m2) a pivničná kobka.
Mesačné náklady na energie vrátane internetu a TV sú 330 € pre 3 osoby.
Parkovacie miesto je v podzemnej garáži s kontrolovaným vjazdom a s bezpečnostným kamerovým systémom. Mesačné nájomné za parkovanie je 120 €.
Byt je k dispozícii od 1.7.2023.
LOKALITA: Pokojná lokalita ponúka komfortné mestské bývanie s komplexnou občianskou vybavenosť, s množstvom obchodných prevádzok priamo v projekte a viacerými obľúbenými reštauráciami na skok z bytu. Výhodou je tiež pešia dostupnosť obchodného centra Central, ako aj pestrá škála služieb v bezprostrednom okolí. Detské ihrisko sa nachádza na tichom a bezpečnom dvore a obyvateľom projektu STEIN je k dispozícii príjemný vnútroblok s parkovou úpravou. V okolí projektu sú viaceré škôlky, školy, mestské parky aj krásna Medická záhrada.
Výhodou polohy bytu je pešia blízkosť historického centra mesta, skvelá dostupnosť do iných častí Bratislavy množstvom liniek MHD so zastávkami vzdialenými len pár minút pešej chôdze. V blízkosti sa tiež nachádza hlavná železničná stanica a priame dopravné napojenie na D1 a D2.
Fajčenie v byte nie je prípustné.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
71.4 m2
Úžitková plocha:
71.4 m2
Poschodie:
3
Loggia plocha:
4.6 m2
Loggia:
áno
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 1
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti