Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kompletne zrekonštruovaný klimatizovaný 3- izbový byt s lodžiou a pivnicou na predaj v Petržalke

Interné ID: 3052023
Ulica: Topoľčianska
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
220 000 €
vrátane provízie

Popis nehnuteľnosti

Kompletne zrekonštruovaný slnečný 3-izbový byt na predaj v Petržalke je situovaný na 8. (12) poschodí v panelovom bytovom dome s výťahom.
DISPOZÍCIA: Pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, spálne, detskej izby, samostatnej kuchyne, kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou. Byt je klimatizovaný, prislúcha k nemu lodžia (5m2) a pivnica. Je po celkovej rekonštrukcii: elektroinštalácia, vodoinštalácia, omietky, plávajúca laminátová podlaha, dlažba v chodbe, hale, kuchyni, kompletná rekonštrukcia kúpeľne a WC, bezpečnostné dvere ADLO SECURITY, interiérové dvere. Kuchynská linka je vrátane zabudovaných spotrebičov (el. rúra BOSH, mikrovlnná rúra BOSH, plynový sporák BOSH, umývačka riadu BOSH), klimatizácia SAMSUNG.  Prenajíma sa čiastočne zariadený. V spálni je manželská posteľ a vstavané skrine, vstavané skrine sú aj na chodbe, stolík pod TV v obývačke, kuchyňa kompletne vybavená s plynovým sporákom.
Parkovanie je verejné v okolí bytového domu. 
V cene 220.000,- Eur  je zahrnutý kompletný realitný, právny a hypotekárny servis.
LOKALITA:  Bytový dom sa nachádza v blízkosti jazera Draždiak. V tesnej blízkosti domu je polyfunkčné centrum Technopol, potraviny, umelecká základná škola, cukráreň, poliklinika na Strečnianskej, lekáreň a množstvo inej občianskej vybavenosti ako napr. autobusové spoje, vlaková stanica ŽST Petržalka či fitness centrum. Dostupnosť do centra mesta je autobusom cca 15 min. 
Tešíme sa na Vás na obhliadke!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
75 m2
Úžitková plocha:
75 m2
Poschodie:
8
Loggia plocha:
5 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
12
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
čiastočne
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti