Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prémiová 2- podlažná 7- izbová vila so záhradou na predaj v Záhorskej Bystrici

Interné ID: 03072023
Ulica: Čerešňový sad
Obec: Bratislava-Záhorská Bystrica
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Central Estates Vám ponúka exkluzívne na predaj prémiovú dvojpodlažnú 7- izbovú vilu v exkluzívnom areáli Záhorské sady v Záhorskej Bystrici. Areál Záhorské sady je unikátny projekt, ktorý ponúka nadštandardné a nadčasové bývanie v uzavretej súkromnej komunite v atraktívnej časti Záhorskej Bystrice v tesnej blízkosti s lesom/prírodou. Štvrť Záhorské sady prináša komfortné bývanie v kultivovanom v súkromnom obytnom celku na úpätí Malých Karpát. Rezidenti tohto areálu majú k dispozícii súkromné detské ihrisko pri vstupe ako aj relax a workout zónu pri Vápeníckom potoku. 

Samotná rodinná vila pozostáva z dvoch nadzemných podlaží s úžitkovou plochou 223 m2 a je obkolesená rozľahlou udržiavanou okrasnou záhradou.

POZEMOK: Pozemok je celkovo o výmere 1050 m2 z čoho zastavaná plocha tvorí 304.29 m2 a záhrada 690 m2.

DISPOZÍCIA: Na prvom podlaží vily sa nachádza garáž pre jedno auto, z ktorej prejdete priamo do predsiene domu. Vedľa predsiene je vstup do samostatného šatníka. Z predsiene prejdete do priestranného otvoreného obývacieho priestoru s jedálskou časťou prepojeného s plne vybavenou kuchyňou, komorou- špajzou, technickou miestnosťou a výstupom na terasu. Nachádzajú sa tu tiež dve samostatné izby. Jedna je využívaná ako pracovňa a fitness, druhá ako hosťovská izba- herňa. Kúpeľňa na tomto podlaží je so sprchovacím kútom a toaletou. Dizajnovým schodiskom s presklenou zástenou sa dostanete na druhé podlažie, kde sú situované štyri samostatné izby: rodičovská spálňa, dve detské izby, pracovňa, rodičovská kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou, detská kúpeľňa s vaňou. K domu prislúcha krásna starostlivo udržiavaná záhrada, ktorá ho obkolesuje a z ktorej sa dostanete priamym prechodom cez bráničku do lesa. Na pozemku je priestranná prekrytá terasa s posedením a lehátkami, jacuzzi, kaďa na schladenie po cvičení a je na ňom vysadených niekoľko ovocných ale aj okrasných drevín. Záhrada disponuje automatickou závlahou. Celý pozemok je veľmi slnečný a poskytuje dokonalý oddych. 
Vila sa predáva po dohode kompletne zariadená a vybavená.

PARKOVANIE: Súčasťou domu je garáž pre jedno auto, zároveň je možné parkovať aj pred domom.

TECHNICKÉ PARAMETRE: 
V dome je plynový kotol Buderus, v celom dome je podlahové vykurovenie Rehau, plus radiátor v garáži a radiátor v rodičovskej kúpeľni na 2. podlaží. Rekuperačná jednotka Jablotron vzduch-vzduch (rekuperačné vetranie) zabezpečuje kontinuálnu výmenu vzduchu zvnútra za čerstvý a čistý vzduch zvonka, klimatizácia v dome nie je, dom si cez leto drží dlhodobo príjemnú teplotu.  V celom dome sú exteriérové hliníkové žalúzie, alarm, kamerový systém. Vstupná brána (auto) je na diaľkový ovládač + appku v tel. pomocou TAHOMA hub, Vstupna bránička má videovrátnika. Bezpečnostné vchodové dvere. Studňa na pozemku sa využíva na závlahu, 

LOKALITA: Obyvatelia uzavretého areálu Záhorské sady majú k dispozícií detské a workoutové ihrisko a relaxačné zóny. Táto výnimočná lokalita ponúka prostredie bezpečnosti a súkromia, má jedinečný charakter a svojim majiteľom poskytuje nadčasové bývanie. Benefitom tejto lokality je nielen ozajstné súkromie v tesnom kontakte s prírodou, ale aj kompletnú občiansku vybavenosť. Priamo v obci sa nachádza základná a materská škola, potraviny Billa, reštaurácie a kaviarne. V blízkosti je obchodné centrum BORY MALL, kde nájdete celú škálu služieb a obchodov a novú špičkovú nemocnicu. Vila sa nachádza pri lesoparku s množstvom turistických chodníčkov a cyklotrás a tak budete mať prírodu vždy na dosah. Ak zatúžite po meste, vďaka rýchlemu napojeniu na diaľnicu D2 ste v centre za pár minút.
CENA: na vyžiadanie v realitnej kancelárii. Zahŕňa komplexný realitný, právny servis a bezplatné hypotekárne poradenstvo.
Kontakt na makléra: Mgr. Jana Hyžová: 0903 548 810
Videoobhliadku si môžete pozrieť na tomto linku: https://youtube.com/shorts/jctaoHu6wxk?feature=share

Tešíme sa na Vás pri obhliadke. 

 

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
223 m2
Plocha pozemku:
1050 m2
Zastavaná plocha:
304.29 m2
Podlahová plocha:
223 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
7
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
3
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 1
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - elektrické

Virtuálna prehliadka

 

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti