Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Veľkometrážny rodinný dom s rozľahlým pozemkom na predaj v Šamoríne

Interné ID: 1782023
Ulica: Prvá
Obec: Šamorín
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Veľkometrážny rodinný dom s obrovským pozemkom vhodný aj na podnikanie, ako rodinné sídlo prípadne bývanie a podnikanie pod jednou strechou na predaj v tichej časti Šamorína - časť Mliečno.
Rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, prístavbou a prestavbou, je zateplený a bol skolaudovaný v roku 2016.
Interiér je zariadený nadštandardne z vysoko kvalitných materiálov. Dom je dvojpodlažný + podpivničený. Pivnica má 44m2 , prízemie 224m2 a podkrovie 123m2. V dome sa nachádza balkón 10m2 a dve terasy s rozlohou 70 m2. Okná sú plastové / drevené (eurookná). Strešná krytina je škridla / šindeľ.
V podkroví domu sa nachádzajú 2 spálne, veľká kúpeľňa s toaletou - (umývadlo a vaňa), priestranná obývacia  izba prepojená s chodbou a balkón.
Na prízemí sa nachádzajú 3 spálne, veľká kúpeľňa s toaletou - (dve umývadla, sprcha, vaňa, bidet), práčovňa, samostatné WC, technická miestnosť, špajza, kuchyňa a veľká obývacia izba, ktorá momentálne slúži ako showroom s rozlohou 78m2.
V dome sa nachádzajú dva kotle, bojler na teplú vodu, vlastná studňa s možnosťou prepojenia na celý dom + mestský vodovod. Kúrenie je plynové a v každej izbe sa nachádzajú radiátory.
V dome sú dostupné všetky inžinierske a optické telekomunikačné siete ( internet, televízia, vlastná anténa), kanalizácia a taktiež predpríprava na alarm.
Pozemok je zabezpečený elektrickou bránou s elektrickým vrátnikom, s možnosťou parkovania vo dvore pre 3 autá a pred domov pre ďalšie 2 autá.
Záhrada je orientovaná na juh, je na nej vysadená tráva + okrasné a ovocné dreviny. Na pozemku sa nachádza aj záhradný dom a je tu dostatok priestoru na dobudovanie bazéna, prípadne garáže. Nakoľko je dom aj pozemok dostatočne veľký možno ho používať aj ako dvoj alebo viac generačný, prípadne ho prestaviť na samostatné bytové jednotky, penzión, materskú škôlku. Vzhľadom na veľkosť domu sú mesačné náklady veľmi priaznivé a to vo výške cca 200€. Dom sa predáva zateplený avšak neomietnutý. V prípade záujmu možnosť dokončenia omietky podľa vlastného výberu budúceho majiteľa.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
966 m2
Úžitková plocha:
392 m2
Zastavaná plocha:
285 m2
Podlahová plocha:
392 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
4
Balkón:
áno
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Dielňa:
áno
Rok kolaudácie:
2016
Plocha balkóna:
10 m2
Počet balkónov:
1
Terasa plocha:
70 m2
Počet terás:
2
Pivnica plocha:
44 m2
Počet pivníc:
1

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti