Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Priestranný 4- izbový rodinný dom so záhradou na predaj vo Hviezdoslavove REZERVOVANÝ

Interné ID: 1192023
Ulica: Oblá
Obec: Hviezdoslavov
Okres: Dunajská Streda
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
254 900 €
vrátane provízie

Popis nehnuteľnosti

Priestranný 4- izbový rodinný dom- bungalov na predaj v obci Hviezdoslavov je situovaný v tichej slepej ulici. 
Dom je umiestnený na pozemku s rozlohou 500m2, samotný dom má úžitkovú plochu 92m2 plus zasklená terasa (zimná záhrada) o výmere 24m2 a zastrešená veranda. K domu prislúcha aj prístrešok pre dve autá s elektricky otvárateľnou bránou a záhradný domček. 
Dispozícia domu:
Dom pozostáva zo vstupnej predsiene, obývacej izby s pieckou prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, spálne, detskej izby, hosťovskej izby, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety (technickej miestnosti). V dome je podlahové kúrenie. Odpad je riešený žumpou a vlastnou studňou.
V dome je klimatizácia, sú v ňom kompletne vymenené všetky dvere. V dvoch izbách sú vstavané skrine a na povale veľké množstvo úložného priestoru. Predáva sa po dohode zariadený.
Na pozemku je posadenych 13 ovocných stromov (slivka, hršsky, jabloň, hurmikaki, broskyňa, nektarinka, figa, marhuľa), pozdĺž terasy su vysadené tuje, štyri okrasné stromy, rôzne ovocné kríky (žlté a červené maliny, zelené a fialové egreše, ríbezle, černice, čučoriedky, rakytník, jahody v dvoch záhonoch. Pred domom je okrasná časť záhrady (levandule, olivovnik, sakura, ihličnany).
Lokalita: Dom je situovaný v príjemnej lokalite obce, medzi rodinnými domami. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, vlaková stanica je 10 minút cesty pešo od domu. Bezproblémovému spojeniu s Bratislavou napomáha rýchlostná cesta R7, ktorou sa dostanete do Bratislavy za cca 20 minút. Obec Hviezdoslavov leží v Podunajskej nížine v západnej časti Žitného ostrova.
Cena: Cena 254.900,- Eur zahŕňa kompletný realitný a právny servis a hypotekárne poradenstvo. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
500 m2
Úžitková plocha:
92 m2
Podlahová plocha:
92 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
4
Terasa:
áno
Dielňa:
áno
Terasa plocha:
24 m2
Počet terás:
1
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti