Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Priestranný 5- izbový rodinný dom s predzáhradkou a terasou na prenájom v Novom meste

Interné ID: 4122024
Ulica: Pezinská
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
2 150 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Nadštandardný 2-podlažný 5-izbový rodinný dom- novostavba na prenájom v Bratislave je situovaný v tichej ulici v Novom meste.  Pozostáva zo vstupnej haly, priestrannej obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou a jedálenskou časťou (chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, elektrická rúra a varná doska, digestor) na prízemí, z 2 samostatných spální so vstavanými šatníkmi na prvom podlaží, veľkej izby s výstupom na terasu na druhom podlaží, 2 kúpeľní (s vaňou a sprchovacím kútom), hosťovskej izby v suteréne, práčovne a 2 samostatných toaliet. V dome je klimatizácia, optický internet, terasa, predzáhradka s posedením a grilom pred domom. K dispozícii sú parkovacie miesta pre dve autá. Energie (300 Eur) a záhradník 50 Eur/ mesačne nie sú zahrnuté v cene nájmu.
Dom sa prenajíma po dohode buď kompletne zariadený alebo v prípade individuálnych požiadaviek je možné si ho prenajať nezariadený alebo čiastočne zariadený.

LOKALITA:
Dom sa nachádza v tichej, príjemnej lokalite v blízkosti vinohradov a železničnej stanice. V blízkosti sú zastávky električky, v okolí je kompletná občianska vybavenosť. Z lokality je rýchla dostupnosť do centra mesta a rýchle napojenie na diaľnicu.
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
135 m2
Podlahová plocha:
135 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
5
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Počet terás:
1

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti