Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Klimatizovaný 4- izbový rodinný dom so záhradou a parkovaním na prenájom v Ružinove

Interné ID: 13122023
Ulica: Komárňanská
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
1 150 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Klimatizovaný 4-izbový rodinný dom- novostavba na prenájom v Bratislave je situovaný na konci tichej ulice v Ružinove. 
Dispozícia:
Dom pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou a botníkom, samostatnej plne vybavenej kuchyne s jedálenskou a obývacou časťou (chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, elektrická rúra a varná doska, digestor, kávovar, televízor), priestrannej obývacej izby alebo spálne s pracovným kútom, ďalšej spálne s manželskou posteľou, kúpeľne s vaňou, práčkou a sušičkou na prízemí a z ďalšej spálne/ hosťovskej izby v suteréne. V dome je klimatizácia, vonkajšie elektrické žalúzie, alarm, kamerový systém, internet. Dom je zateplený, má elektrický kotol, kúrenie je zabezpečené radiátormi. K domu prislúcha veľká udržiavaná záhrada s okrasnými drevinami a so záhradným domčekom. K dispozícii sú parkovacie miesta pre tri autá na ulici pred domom za uzavretou bránou na elektrické diaľkové ovládanie. Energie (cca 300 Eur) nie sú zahrnuté v cene nájmu.
V dome nie sú povolené domáce zvieratká.
LOKALITA:
Dom sa nachádza v tichej, príjemnej lokalite oproti projektu Nový Ružinov. V blízkosti sú zastávky MHD a kompletná občianska vybavenosť. Z lokality je rýchla dostupnosť do centra mesta a rýchle napojenie na diaľnicu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
517 m2
Typ zeme:
rovina
Úžitková plocha:
100 m2
Podlahová plocha:
100 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti