Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Krásny 3- izbový byt v novostavbe s parkovaním na prenájom v Starom meste

Interné ID: 29324
Ulica: Chalupkova
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
1 200 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Krásny slnečný 3-izbový byt na prenájom v Starom meste je situovaný na 3. poschodí v skolaudovanom prémiovom rezidenčnom projekte Apollo Residence s výťahom.
Byt je orientovaný na juh a má výmeru 84 m2. Luxusnými prvkami bytu sú vysoké stropy, všetko novozariadené, nábytok na mieru, práčka, sušička, umývačka riadu, 75” palcová TV, podlahové kúrenie, stropné chladenie a inteligentný systém NIKO HOME CONTROL pre maximálny komfort jeho obyvateľov.
Dispozícia:
Byt pozostáva zo vstupnej predsiene, priestrannej obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou a jedálenskou časťou, spálne, detskej izby/ pracovne, kúpeľne so sprchovacím kútom a toalety. K bytu prislúcha pivničná kobka (4,35 m2) s bezpečnostnými dverami, ktorá sa nachádza na tom istom poschodí ako byt a parkovacie státie pre jedno auto v podzemnej garáži.
Lokalita:
Praktická lokalita bytu ponúka perfektnú občiansku vybavenosť a všetko, čo potrebujete: rôzne obchody a nákupné centrá (Eurovea, Nivy), reštaurácie, bary, fitness centrá, školy a škôlky a iné. Výhodou je absolútna tesná blízkosť do historického centra a tiež autobusová stanica NIVY. Pri bytovom dome prebieha výstavba Portum towers.
V projekte bude moderne riešená recepcia s 24- hodinovou prevádzkovou službou, reštaurácia, kamerový systém a vegetačná strecha pre relax všetkých rezidentov (v riešení). K dispozícii je od 1.4.2024.
Cena: 1200 Eur/ mesačne+ 250 Eur/ mesačne záloha za energie +150 Eur/ mesačne za parkovacie státie.

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
84 m2
Podlahová plocha:
84 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
3
Počet garáží:
1
Orientácia:
juh

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti