Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Krásny 3- izbový byt s balkónom na prenájom v Starom meste

Interné ID: 762024
Ulica: Belopotockého
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
1 590 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Krásny staromestský byt s vysokými stropmi na prenájom v Starom meste je situovaný na 2. poschodí v budove s výťahom.
Dispozícia:
Byt pozostáva zo vstupnej predsiene, priestrannej obývacej izby prepojenej s plne vybyvenej kuchyne, dvoch samostatných nepriechodných spální, kúpeľne so sprchovacím kútom a toalety. 
Byt je po kompletnej rekonštrukcii, plne zariadený a vybavený: chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, rúra na pečenie, varná doska, SMART TV - android, nová kúpeľňa, sprchovací kút, práčka a sušička, samostatné WC. K bytu prislúcha balkón (fajčenie v byte nie je možné). 
Internet a televízia (wifi) za poplatok - vo výške tarify poskytovateľa UPC, bez viazanosti)
Lokalita:
Bytový dom je situovaný v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou: v blízkosti sa nachádza trhovisko s ovocím a zeleninou na Žilinskej ulici, Úrad vlády SR, Technická univerzita (STU) v blízkosti hlavnej vlakovej stanice (5 min pešo), Námestie Slobody, 10 min. do úplného centra mesta pešo, 2 min. pešo BILLA a 1 min. večierka (potraviny) otvorené do 24hod., pizzeria, výborné street food (1 min.), zmrzlina (1 min), drogérie 2x (1min), reštaurácie, kaviarne, lekárne 2x, zastávka električky (1 min., Žilinská), zastávka autobus a trolejbus (1 min.), park.
Cena prenájmu je: 1590,- Eur/ mesačne plus zálohová platba za energie 160,- Eur/ mesačne. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
89 m2
Podlahová plocha:
89 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Poschodie:
2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti