Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Nadštandardný 4- izbový byt v novostavbe s terasou a parkovaním na prenájom v Ružinove

Interné ID: 2252023
Ulica: Na výslní
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
1 200 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Nadštandardný 4- izbový byt na prenájom v Ružinove je situovaný na 3. (5) poschodí v projekte "Nový Ružinov". Jedná sa o II. fázu projektu, ktorá pozostáva z 5 viladomov s malým počtom jednotiek v každej budove. 
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, troch nepriechodných izieb, samostatnej toalety, kúpeľne s vaňou a toaletou a samostatného šatníka. 
Byt je vďaka monumentálnym oknám a francúzskym balkónovým dverám výborne presvetlený a ponúka krásne výhľady z každej izby, ako aj z priestrannej prekrytej terasy s veľkorysou výmerou 15m2. Tento priestor je ako stvorený na zriadenie sedenia, ktoré môže byť využívané v každom ročnom období.
V byte sú nainštalované vonkajšie žalúzie, technológia SMART HOME a tiež predpríprava na klimatizáciu v každej izbe
Byt sa prenajíma čiastočne zariadený, prislúcha k nemu terasa (15m2) a parkovacie státie pre dve autá v podzemnej garáži. 
Zariadenie bytu tvorí:
CHODBA
V chodbe je osadená nová, na mieru zhotovená, vstavaná skriňa s dostatkom úložného priestoru na kabáty, topánky i sezónne veci.
KUCHYŇA
Kuchyňa je vybavená novou, na mieru vyhotovenou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, rúra, indukčná varná doska a digestor) s množstvom úložného priestoru v dekore dub/ matný satén/ vysokolesklá čierna. Súčasťou kuchyne je aj ostrovček, ktorý z jednej strany ponúka odkladacie priestory na kuchynské potreby a z opačnej strany priestory na odkladanie drobných predmetov v obývačke. Ostrovček bude plynule prechádzať do jedálenského stola so štyrmi miestami na sedenie.
OBÝVAČKA
Súčasťou obývačky je gauč.
SPÁLŇA
Súčasťou spálne je drevená posteľ IKEA IDANÄS, tmavohnedá morená, o veľkosti 180x200 cm.
KÚPEĽŇA s toaletou:
Súčasťou je vaňa, umývadlo, práčka a WC
SAMOSTATNÁ toaleta s umývadlom
WALK-IN CLOSET
Súčasťou šatníka je policová a zásuvková zostava na mieru, ktorá bude základnom odkladacích priestorov pre celý byt.
DETSKÁ IZBA a PRACOVŇA
Zariadenie týchto miestností je zatiaľ ponechané na potreby a vkus nového nájomcu aby mohol aj sám prispieť k budovaniu svojho nového domova. 
Cena nájmu: 1.200 Eur/mesačne+ energie v predpokladanej výške zálohovej platbe 300 Eur.
LOKALITA:  Bytový dom je situovaný v lokalite, ktorá ponúka vynikajúca dostupnosť do všetkých častí mesta, jednoduchý prístup autom ako aj MHD (70, 74, 87) a priame napojenie na diaľnicu, potraviny Maliny v pešej dostupnosti, v blízkej dostupnosti tiež Kaufland, DM Drogerie a pod. Do 10 min sa viete dostať do Nivy Centrum, OC Central a Eurovea. Súčasťou areálu je príjemný vnútroblokový rezidenčný park s rôznymi možnosťami na vyžitie.

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
99 m2
Úžitková plocha:
84 m2
Poschodie:
2
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
áno - 2 autá
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno - 1
Terasa plocha:
15 m2
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti