Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Podkrovné klimatizované kancelárie s parkovaním na prenájom v Ružinove

Interné ID: 564318
Ulica: Teslova
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
Iné:
485 €/mesiac
plus energie a parkovanie

Popis nehnuteľnosti

Komerčné podkrovné kancelárske priestory na prenájom v novostavbe v Ružinove s úžitkovou plochou 97m2 sú situované na 3. nadzemnom podlaží (3) bez výťahu. Možnosť prenájmu klimatizovaných skladových priestorov. K dispozícii je nepretržitá 24/7 recepčná služba, pripojenie na optický kábel / 3 provideri /. Cena za prenájom priestorov 5 €/m2/mesiac + DPH +3,50€ / m2 záloha za služby a energie okrem elektriny. Elektrická energia vyúčtovávaná na základe reálnej mesačnej spotreby. Cena za prenájom 1 parkovacieho miesta je 75,- Eur/mesiac/ bez DPH vrátane údržby.

Objekt disponuje vlastnými parkovacími miestami s možnosťou ich prenájmu.  Jedná sa o vyhľadávanú lokalitu (Štrkovec) s vynikajúcou dostupnosťou na Bratislavský obchvat, do centra mesta a aj von z mesta.
Priestory sú k dispozícii ihneď.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
97 m2
Úžitková plocha:
97 m2
Zateplený objekt:
áno
Kúpeľňa:
áno
Počet podlaží:
3
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
nezariadený
Internet:
áno - iné pripojenie

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti