Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Slnečný 3i byt s 2 lodžiami na predaj v Petržalke PREDANÝ

Interné ID: 24062021
Ulica: Jasovská
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
188 000 €
vrátane provízie

Popis nehnuteľnosti

Kompletne zrekonštruovaný slnečný 3 -izbový byt na predaj v Petržalke je situovaný na 11. poschodí (12) v zateplenom panelovom bytovom dome s výťahom. Pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch samostatných spální, obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou , kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. Byt je klimatizovaný a prislúchajú k nemu dve presklené lodžie orientované na západ a pivnica v suteréne. V byte prebehla kompletná rekonštrukcia, pri ktorej zbúraním priečky vznikla priestranná kuchyňa spojená s obývačkou, boli znížené stropy, menené elektrické rozvody, podlahy a byt bol nanovo vystierkovaný.
Bytový dom je zateplený, s novou strechou a stupačkami. Nachádza sa vo výbornej lokalite, v blízkosti je Veľký Draždiak, hrádza a Chorvátske rameno. Kompletná občianska vybavenosť je v pešej dostupnosti. Parkovanie je bezproblémové v okolí bytového domu. 

Cena zahŕňa províziu RK.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Úžitková plocha:
75 m2
Zastavaná plocha:
75 m2
Poschodie:
11
Loggia:
áno - 2
Počet podlaží:
12
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
zariadený
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti