Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kompletne zrekonštruovaný 3i byt s lodžiou na predaj v Petržalke PREDANÝ

Interné ID: 24612021
Ulica: Blagoevova
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
189 000 €
vrátane provízie

Popis nehnuteľnosti

Kompletne zrekonštruovaný slnečný 3 -izbový byt na predaj v Petržalke je situovaný na zvýšenom 1. poschodí v zrekonštruovanom panelovom bytovom dome s výťahom. Pozostáva zpriestrannej vstupnej chodby, dvoch samostatných spální, obývacej izby, samostatnej plne vybavenej kuchyne, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. Byt je klimatizovaný, orientovaný na juh, prislúcha k nemu balkón a pivnica na poschodí .

Bytový dom bol komplete rekonštruovaný ( zateplenie, nová strecha, stupačky, vchodová brána s elektromagnetickým zámkom, výťahy, schránky, kamerový systém), má optické dátové prípojky ( Orange, Telekom a UPC).

Nachádza sa v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou - 10 minút pešo : dve škôlky, základná škola, gymnáiium, pošta, zdravotné stredisko, jedna autobusová zastávka hneď pod domom, druhá dve minuty pešo, na dunajskú hrádzu a do lužného lesa pešo 10 minút, do Auparku 20 minút, 10 minút na zimný štadión, 3 minuty na nové detské ihrisko, priamo v dome je pizzeria, cukráreň, samoobslužná reštaurácia, planografia, krajčírka, hneď pri vchode do domu veľké potraviny.

Cena zahŕňa províziu RK.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
74 m2
Úžitková plocha:
74 m2
Poschodie:
1
Loggia plocha:
4 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
6
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
zariadený
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
3 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti