Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Kompletne zrekonštruovaný 3i byt s lodžiou na predaj v Karlovej Vsi REZERVOVANÝ

Interné ID: 08112021
Ulica: Pribišova
Mestská časť: Dlhé diely
Obec: Bratislava-Karlova Ves
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
240 000 €
vrátane provízie

Popis nehnuteľnosti

Priestranný nezariadený 3-izbový byt na predaj v Karlovej Vsi, časť Dlhé Diely. Byt sa nachádza na 5. (8) poschodí v zrekonštruovanom zateplenom bytovom dome s výťahom. Pozostáva z priestrannej chodby, obývacej izby, kuchyne, dvoch samostatných spální, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. Byt je orientovaný J-Z, príslucha k nemu lodžia (3,47m2) a pivničná kobka (1,80m2).

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, pričom boli vymenené elektrické rozvody, kanalizačné potrubia, menilo sa dispozičné riešenie bytu, zväčšovala sa kúpeľňa, boli položené nové podlahy, nové interiérové dvere a nové vchodové bezpečnostné dvere. Taktiež v bytovom dome boli rekonštruované spoločné priestory, vchody a výťah. 

Bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite, s množstvom zelene v okolí, v blízkosti lesa. V pešej dostupnosti sa nachádza MHD zastávka, základná škola, materská škôlka, kostol, detské ihriská, DM drogéria, pošta, lekáreň, Billa, Tesco Express, množstvo reštaurácií a kaviarní. Vyhľadavaná lokalita pre rodiny s deťmi. Parkovanie je voľné pred bytovým domom. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
82.94 m2
Úžitková plocha:
82.94 m2
Poschodie:
5
Loggia plocha:
3,47 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
nezariadený
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
1.8 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti