Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Slnečný renovovaný 2i byt v novostavbe s lodžiou a pivnicou na predaj v Ružinove PREDANÝ

Interné ID: 11072022
Ulica: Na križovatkách
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
258 000 €
vrátane provízie

Popis nehnuteľnosti

Slnečný priestranný 2-izbový byt na predaj v Ružinove- časť Trnávka je situovaný na 2. (4) poschodí v kvalitnej novostavbe Nová Trnávka s výťahom. Pozostáva zo vstupnej predsiene so vstavanými skriňami, priestrannej obývacej izby prepojenej s s plne vybavenou kuchyňou, jednej samostatnej spálne, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatnej toalety. Byt je veľmi dobre dispozične riešený a bol teraz renovovaný. Sú v ňom 8- bodové bezpečnostné dvere, úplne nová kvalitná laminátová podlaha, je kompletne novovymaľovaný umývateľnou farbou, v celom byte sú nové led svietidlá, kuchyňa je robená na mieru so vstavanými spotrebičmi: indukčná varná doska, uhlíkový digestor, umývačka riadu, el. rúra, chladnička s mrazničkou. Siete: TV + internet (optika) je od spoločnosti V-net. Kúrenie: Bytový dom má vlastnú plynovú kotolňu. Kúrenie v byte je riešené radiátormi ovládané sú digitálnym termostatom. K bytu prislúcha lodžia (6m2) a pivnica (2,7m2) . Náklady na bývanie sú cca 122 €. Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2016, konštrukcia domu je tehla + zateplenie, má elektrického vrátnika. Pre obyvateľov domu je k dispozícii udržiavaný vnútroblok so zeleňou a posedením. V cene je zahrnutá provízia RK.

LOKALITA: Jedná sa o vyhľadávanú lokalitu, bytový dom je situovaný v tichej ulici medzi rodinnými domami, v blízkosti sú zastávaky MHD, LIDL, Avion, kompletná občianska vybavenosť, rýchly prístup na diaľnicu aj do centra mesta.


 

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
70 m2
Úžitková plocha:
63 m2
Poschodie:
2
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
čiastočne
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
2.7 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti