Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Štýlový 3i byt v historickej budove na predaj v Starom meste

Interné ID: 151122
Ulica: Špitálska
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
406 000 €
vrátane kompletného realitného, právneho a hypotekárneho servisu

Popis nehnuteľnosti

Štýlový 3-izbový byt s vysokými stropmi na predaj v Starom meste je situovaný na 2. (5) poschodí v historickej budove. Pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanými skriňami, priestrannej obývacej izby prepojenej s kompletne vybavenou kuchyňou a jedálenskou časťou, veľkej hlavnej spálne, ďalšej izby, kúpeľne so sprchovacím kútom, samostatnej toalety a odkladacej miestnosti. Byt bol kompletne zrekonštruovaný (v r. 2018) na základe architektonického návrhu v modernom štýle so zachovaním historických prvkov. Vstup do bytu z uzavretej pavlače (orientovanej na juhovýchod), so sklápacím stolíkom a vlastnou úschovňou. Plávajúca podlaha v spálni a drevené parkety (prebrúsené a prelakované v rámci rekonštrukcie) v americkej kuchyni a v druhej spálni. Tepelné čerpadlo (klimatizacia + vyhrievanie) s 3 jednotkami v kazdej izbe. Kuchyňa obsahuje vstavanú chladničku, mrazničku, digestor, umývačku riadu, rúru na pečenie, varnú dosku (indukčnú + elektrickú). Kúpeľňa obsahuje priestrannú, rohovú sprchu, dvojité umývadlo, zrkadlo, skrinku, kotol. WC je v samostatnej izbe s malým umývadlom. Byt obsahuje veľké množstvo úložného priestoru. Byt sa prenjíma zariadený (2 manželské postele, nočné stolíky, rozkladacia sedačka na mieru, TV, skrine, kuchynské spotrebiče). Parkovanie je možné vo dvore. 

LOKALITA:  Historická budova je situovaná v rušnej časti Starého mesta v blízkosti Medickej záhrady s kompletnou občianskou vybavenosťou.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
84 m2
Úžitková plocha:
84 m2
Poschodie:
2
Počet podlaží:
5
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
zariadený
Materiál:
tehla

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti