Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Krásny 2i byt v novostavbe s balkónom a parkovaním na prenájom v Ružinove

Interné ID: 260123-122023
Ulica: Klincová
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
750 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Krásny nadštandardný slnečný 2- izbový na prenájom v Ružinove je situovaný na 4.(11) poschodí v novostave ROZETA s výťahom.  K bytu prislúcha balkón (5m2), garážové státie pre jedno auto a pivničná kobka 
Byt je výborne dispozične riešený a kompletne zariadený dizajnovým nábytkom na mieru. Pocit komfortu bývania umocňuje klimatizácia a elektrické vonkajšie žalúzie.
DISPOZÍCIA:
Byt pozostáva zo vstupnej predsiene so vstavanými skriňami, priestrannej spálne, obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, kúpeľne s vaňou a toaletou.
ZARIADENIE BYTU:
Moderná kuchynská linka je kompletne vybavená elektrickými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska, vstavaná elektrická rúra, mikrovlnná rúra a umývačka) a základnými kuchynskými potrebami (hrnce, panvice, riad a pod.). Súčasťou kuchyne je štýlový drevený masívny stôl so 4 stoličkami.
Obývaciu časť tvorí pohodlná rozkladacia sedačka, konferenčný stolík, televízor 55’’ s podskrinkou. Dominantou obývacej izby sú francúzske dvere s oknom cez ktoré sa vychádza na balkón.
V spálni sa nachádza pohodlná čalúnená posteľ 180x200cm vrátane roštov a matracov, vstavaná skriňa a nočné stolíky.
Kúpeľňa je veľkosťou veľmi veľkorysá. Nachádza sa v nej sanita (vaňa, WC, umývadlo), práčka, skrinky, zrkadlo, osvetlenie nad umývadlom a rebríkový radiátor.
Byt je orientovaný na JZ do záhrady, ako celok pôsobí veľmi čisto, vzdušne, moderne ale zároveň útulne.
Súčasťou bytového domu je aj spoločenská miestnosť (lobby room) s terasou, v ktorej môžete organizovať stretnutia s priateľmi nakoľko je vybavená kuchynkou, posedením s TV, stolným futbalom, spoločenskými hrami, rebrinami na cvičenie a detským kútikom. Okrem pivničnej kobky je k dispozícii aj miestnosť vyhradená pre odkladanie bicyklov, ktorá je vybavená servisným stojanom.
V prípade návštevy viete otvoriť vchodové dvere bytového domu pomocou videovrátnika. K bytovému domu bolo vybudované aj vonkajšie parkovisko pre návštevy.

LOKALITA:
Bytový dom Rozeta sa nachádza na dobrej adrese neďaleko centra Bratislavy. Z bytu máte všetko po ruke- či MHD (1min pešo), potraviny (Lidl), trhovisko Miletičova, Štrkovecké jazero (športové vyžitie), Ružinovská poliklinika, OC Central a veľa iného. Vynikajúce dopravné napojenie na diaľničný obchvat vrátane blízkej MHD a zároveň nadštandardná občianska vybavenosť robí túto lokalitu výborným miestom na bývanie.
NÁJOM:
Cena mesačného nájmu je 750€/mesiac + energie. V cene nájmu je internet, garážové státie a pivnica. Pri podpise Nájomnej zmluvy platíte :1- mesačný nájom + kaucia vo výške 1000 Eur (vratná na konci nájmu).
Byt je určený na dlhodobý prenájom pre 2 dospelé osoby (BEZ domácich zvierat).

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
52 m2
Úžitková plocha:
52 m2
Poschodie:
4
Počet podlaží:
11
Počet izieb:
2
Plocha balkóna:
5 m2
Balkón:
áno - 1
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 1
Internet:
áno - iné pripojenie
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
2 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti