Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Lukratívne kancelárske priestory s parkovaním na prenájom v Ružinove

Interné ID: 2022023
Ulica: Teslova
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
Iné:
1 300,50 €/mesiac
plus energie, parkovanie

Popis nehnuteľnosti

Klimatizované kancelárske a skladové priestory v administratívnej budove vo vyhľadávanej lokalite mestskej časti Bratislava - Ružinov / Śtrkovec / Kancelársky priestory k dispozící sú o rozlohách 21m2. 30m2, 33m2 a 69,5 m2 sú situované na 1 NZP. Cena 8,50 €/m2/mesiac / m2 + DPH + 4 € energie a služby - okrem elektrickej energie - objekt disponuje vlastnými parkovacími miestami s možnosťou ich prenájmu. . - vynikajúca dostupnosť na Bratislavský obchvat, do centra a aj von z mesta. - vyhľadávaná lokalita mestskej časti Ba-Ružinov / Štrkovec / - útulné prostredie s rodinnou atmosférou - recepčná služba - pripojenie na optický kábel / 3 provideri /. 

LOKALITA: Objekt je situovaný vo vyhľadávanej lokalite mestskej časti Bratislava - Ružinov / Śtrkovec / s vynikajúcou dostupnosťou na Bratislavský obchvat, do centra mesta a aj von z mesta. 

Možnosť dohody na cene. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
153.58 m2
Úžitková plocha:
153.58 m2
Zateplený objekt:
áno
Počet podlaží:
3
Výťah:
nie
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Internet:
áno - wi-fi
Zateplený objekt:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti