Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Moderný 2i byt v novostavbe s lodžiou a parkovaním na prenájom v Starom meste

Ulica: Žižkova
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
790 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Moderný plne zariadený 2- izbový byt na prenájom v Starom meste je situovaný na 1. poschodí v novostavbe Zuckermandel s výťahom. Pozostáva zo vstupnej predsiene, obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, samostatnej spálne, kúpeľne s toaletou. Byt je plne zariadený a pripravený na nasťahovanie. Vstavaná kuchyňa Dan Küchen je vybavená spotrebičmi BOSCH a poskytuje dostatok úložného priestoru, pracovnej plochy a komfortu pri varení. Ďalší úložný priestor poskytujú dve vysoké skrine v spálni a na chodbe. K zariadeniu patrí aj plochá 140 cm LCD TV Samsung s množstvom programov. V byte je neobmedzený vysokorýchlostný internet až 150 Mb/s spolu s 5 GHz Wifi. Orientácia bytu je na dve svetové strany - juh a západ, tým pádom je byt slnečný a presvetlený.
Byt je vyhotovený s použitím nadštandardných materiálov ako kvalitné parkety či hliníkové okná s žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Ovládanie kúrenia je na stene, chladenie zabezpečia dve klimatizačné jednotky. Z bytu je priamy výhľad na nábrežnú promenádu a na Dunaj. Prislúcha k nemu lodžia (2.7m2) a pivničná kobka. Garážové státie je k dispozícii za 100 EUR/mesiac. Byt je voľný k 1.4.2023.
LOKALITA:
Novostavba Zuckermandel má vskutku unikátnu polohu. Je ideálna pre tých, ktorí majú radi mestský život, no poskytuje taktiež vynikajúce možnosti pre aktívne športové vyžitie. Je v tesnej blízkosti (cca 5 min po nábrežnej promenáde) kaviarní, barov a reštaurácií v absolútnom centre Starého Mesta, no zároveň bez prítomnosti hluku a neporiadku z nočného života rovno pod oknami. Po zvezení sa výťahom ste bez prekonania jedinej cesty na obľúbenej cyklotrase smerujúcej cez hrádzu okolo Rusoveckého jazera až do Čunova. V opačnom smere sa dá napojiť na cyklotrasy v Rakúsku.
V susednom bytovom dome sa nachádza talianska reštaurácia Da Cono, ktorá ponúka vynikajúcu stredomorskú kuchyňu, ústretovú a milú obsluhu a príjemnú atmosféru. O pár budov ďalej sú tiež potraviny.
Byt je určený pre nefajčiarov, max. 2 osoby, ideálne pár, bez zvierat.

Cena prenájmu: nájom 790 EUR + garážové státie 100 EUR + zálohová platba za energie a náklady 260 EUR, spolu 1150 EUR/mesiac.

 

Zoznam objektov

Číslo
Počet izieb
Obytná plocha
Poschodie
Balkón/ Lodžia
Terasa
Celková plocha
Stav
Cena
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
57 m2
Úžitková plocha:
57 m2
Poschodie:
1
Loggia plocha:
2.7 m2
Loggia:
áno
Počet izieb:
2
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 1
Zateplený objekt:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti