Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Veľkometrážny 2i byt v novostavbe s lodžiou a parkovaním na prenájom v Karlovej Vsi

Interné ID: 2862022- 042024
Ulica: Kresánkova
Obec: Bratislava-Karlova Ves
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
700 €/mesiac
plus energie

Popis nehnuteľnosti

Veľkometrážny 2- izbový byt na prenájom v Karlovej Vsi je situovaný na 0. (7) poschodí v staršej novostavbe (2009) polyfunkčného bytového domu s 2 výťahmi. Byt má bezbariérový prístup zo zadnej strany od vnútrobloku, kde sa nachádza na prízemí, z druhej strany, kde je lodžia je na 2. podlaží. Je veľmi dobre dispozične riešený. Pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby s výstupom na lodžiu, oddelenej plne vybavenej kuchyne (tiež výstup na lodžiu), jednej samostatnej spálne so vstavanými skriňami, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. K bytu prislúcha priestranná lodžia (11.40 m2), pivnica (3m2) a parkovacie státie (35 m2) pre dve autá v podzemnej garáži (nesusedí s inými parkovacími státiami). Byt je orientovaný na juhovýchod, je plne klimatizovaný (klimatizačná jednotka je umiestnená v obývačke aj v spálni), s množstvom úložného priestoru.  
Energie ( 200 Eur/ mesačne) nie sú zahrnuté v cene prenájmu.
LOKALITA: Bytový dom je situovaný vo vyhľadávanej lokalite v Karlovej Vsi- časť Dlhé Diely. V okolí je kompletná občianska vybavenosť (Terno, Tesco Expres, Fitness, Pošta, DM), zastávky MHD, reštaurácie, kaviarne. Vo vnútrobloku je detské ihrisko, reštaurácie, Thajské masáže, vinotéka a kaviarne. Z lokality je rýchly prístup na diaľnicu, do prírody (Devín, mŕtve rameno Dunaja, Železná studienka), ale aj do centra mesta. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
83.4 m2
Úžitková plocha:
72 m2
Typ poschodia:
zvýšené prízemie
Loggia plocha:
11.40 m2
Loggia:
áno - 1
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 2 autá
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
3 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti