Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Luxusná klimatizovaná 4i vila s bazénom a záhradou na predaj v lukratívnej lokalite na Bali

Interné ID: 01062022
Ulica: gang urnama 7
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Vila
Iné:
255 000 €
vrátane provízie

Popis nehnuteľnosti

Posledná voľná luxusná vila z úspešného projektu Berawa- novostavba na predaj na ostrove Bali v Indonézii. Luxusná 2- podlažná vila s bazénom pozostáva z troch samostatných spální, troch kúpeľní, jednej hosťovskej toalety, obývacej izby s ponorenou sedacou časťou, plne vybavenou kuchyňou s chladničkou a plynovým sporákom. Celá vila je zariadená vo vysokom štandarde s na mieru vyrobeným nabýtkom. K vile prislúcha vonkajší bazén s rozmermi 6,5m x 3,3m a s hĺbkou 1,4m - 2,2m vykladaný svetlo šedo/modrým kameňom so systémom filtrovania vody. Vilu obkolesuje tropická záhrada s trávou, vonkajším sedením, palmami a ďaľšími okrasnými porastami a 2,2 m vysoké tehlové oplotenie s omietkou a vstupnou bránou z Teakwood dreva. Vila má vlastnú studňu s čerpadlom (voda na Bali je zadarmo), prípojku na elektrinu s meračom a je celá klimatizovaná. 

Cena zahŕňa províziu RK a kompletný právny servis pri kúpe. V cene je aj možnosť zmeny zariaďovacích prvkov po dohode. Detailný opis vybavenia a použitého materiálu bude upresnený v Zmluve. 

BALI, INDONÉZIA:

Ostrov situovaný na rovníku v Pacifickom oceáne. Jeho skvelá lokalita, ponúka celoročne leto. Na ostrove je tropická klíma s teplotami 27-34 stupňov počas celého roka. Priemerné denné teploty sú 30 stupňov celzia a nočné 27 stupňov. Mesiace November - Február sú obdobia dažďov, kde je väčší počet zrážok. Je to obdobie cez ktoré je ostrov stále plný turistov, nakoľko zrážok nie je tak veľa a je tam stále veľa slnečných dní.

LOKALITA VILY BERAWA:

Vila je situovaná 7 minút od mora (Batu Bolong Beach, Berawa Beach) v tichej ulici pri ryžových poliach, 3 minúty od lokálneho trhu, 4 minúty od Supermarketu, Reštaurácie a obchody 3 minúty,  Medzinárodné letisko 45 minút. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
147 m2
Plocha pozemku:
150 m2
Podlahová plocha:
147 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
3
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Typ:
exteriérový
Zariadenie:
zariadený
Terasa:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti